top of page
 • Hvem kan bli med i koret?
  Alle menn som er fylt 18 år, og som liker å synge kan bli med i koret. Du bør også ha passende bosted, i eller i nærheten av Molde.
 • Jeg kan ikke noter - kan jeg allikevel bli med i koret?
  Det kan du! Fuglset Mannskor består av sangere med ulik bakgunn og erfaring. Mange kan ikke noter. Vi legger opp til innøving av sanger på flere ulike måter, så notekunnskap er ikke et krav for medlemskap.
 • Hvor lenge har koret eksistert?
  Fuglset Mannskor ble etablert i september 1944 og markerte i 2019 sitt 75-årsjubileum. Mer om korets historikk finner du i en egen del her på nettsidene våre.
 • Jeg bor ikke i nærheten av Molde og har ikke anledning til se koret i konsert - finnes noe av korets musikk innspilt og utgitt?
  Ja, koret har gitt ut 3 fulle album - den siste av disse en juleplate fra 2012. Alle disse platene kan kjøpes på CD ved å kontakte koret, men er også tilgjengelig på alle strømmeplatformer som Spotify, Apple Music, Tidal, YouTube Music osv.
 • Hva slags musikk synger dere i Fuglset Mannskor?
  Fuglset Mannskor er et acappella-kor. Det betyr at vi setter stolthet i å gjøre nesten alt repertoaret vårt uten å være akkompagnert av instrumnter. Stemmen er vårt instrument! Sangene vi synger er også varierte i sjane og uttrykk; her strekke vi oss fra tradisjonelt mannskorrepertoar, via religiøse sanger til moderne popsanger. Dirigenten vår arrangerer en del av sangene vi synger i koret, og. dette gjør at vi synge sange som få eller ingen andre kor gjør.
 • Har jeg tid til å bli med i Fuglset Mannskor?
  Fuglset Mannskor er et aktivt kor, og har en rekke faste konserter i løpet av et kalenderår. Vi øver fast på mandager fra 18.30 - 21.00 (øvingslokale i Molde sentrum). Vi prøver å få til et helgeseminar en gang i halvåret. Alt i alt tro vi ikke det er travlere å være medlem i Fuglset Mannskor, enn det er å være med på andre aktiviteter.
 • Jeg kjenner ingen i koret - vil jeg trives i en fremmed gruppe menn?
  I Fuglset Mannskor har vi et raust og inkluderende miljø. Det sosiale. er en svært viktig del av alt vi gjør. og vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme og ta hånd om nye medlemmer. Vi. både håper og tror at du vil føle deg hjemme hos oss!
bottom of page